Durada acadèmica: 2 anys
Horari marc: 08:00h - 14:30h
Sistema Dual
Mòdul professional 2: Mercadotècnia del comerç alimentari.
UF 1: Màrqueting i recerca d'informació. 33 hores
UF 2: Polítiques comericals i pla de màrqueting. 66 hores
Mòdul professional 3: Dinamització del punt de venda
UF 1: Organització de l’espai comercial i gestió de l’àrea expositiva. 30 hores
UF 2: Aparadorisme i muntatge/manteniment d'aliments peribles i no peribles. 32 hores
UF 3: Accions promocionals i muntatge d'elements decoratius en el punt de venda. 37 hores
Mòdul professional 4: Atenció comercial en negocis alimentaris
UF 1: Comunicació comercial bàsica. 33 hores
UF 2: Atenció al client i organització comercial. 33 hores
UF 3: Atencio comercial als proveïdors. 33 hores
Mòdul professional 6: Preparació i condicionament de productes frescos i transformats.
UF1: Preparació per a la venda de carn, productes càrnics, aus i derivats. 57hores
UF2: Preparació per a la venda de peix i productes derivats del peix. 33 hores
UF3: Preparació per a la venda de fruita i verdures. 26 hores
UF4:Preparació per a la venda de productes de xarcuteria, preparació i assessorament de productes de gourmet. 27 hores.
UF5:Preparació per a la venda de pa, pastisseria i confiteria. 22 hores.
Mòdul professional 7: Logística de productes alimentaris.
UF 1: Recepció, organtizació, seguretat i higiene en el magatzem de productes alimentaris. 55 hores
UF 2: Expedició de productes alimentaris. 33 hores
UF 3: Inventari i gestió d'estocs de productes alimentaris. 44 hores
Mòdul professional 8: Comerç electrònic en negocis alimentaris
UF 1: Creació de la botiga virtual. 22 hores
UF 2: Gestió de les vendes en mitjans electrònics. 22 hores.
UF 3: Planificació i rendiment del comerç electrònic. 55 hores
Mòdul professional 9: Ofimàtica aplicada al comerç alimentari.
UF 1: Edició digital de textos i material publicitari. 44 hores.
UF 2: Gestió de fulls de càlculs i bases de dades. 44 hores.
UF 3: Aplicacions de gestió en el petit comerç. 44 hores.
Mòdul professional 11: Anglès
UF 1: Anglès tècnic. 33 hores.
Mòdul professional 12: Formació i orientació laboral
UF 1: Incorporació al treball. 33 hores
UF 2: Prevenció de riscos laborals. 33 hores
Mòdul professional 1: Constitució de petits negocis alimentaris.
UF 1: Emprenedoria i constitució de petits establiments alimentaris. 44 hores.
UF 2: Gestió econòmica d'un petit establiment alimentari. 88 hores.
Mòdul professional 5: Seguretat i qualitat alimentària en el comerç
UF 1: Pla de neteja, sistemes de seguretat i control. 44 hores.
UF 2: Procediments sanitaris i ambientals en la manipulació d'aliments. 55 hores.
Mòdul professional 10: Gestió d'un comerç alimentari.
UF 1: Gestió de compravenda. 50 hores.
UF 2: Procés administració, comptable i fiscal. 49 hores.
Mòdul professional 11: Anglès
UF 1: Anglès tècnic. 66 hores.
Mòdul professional 13: Síntesi
UF 1: Síntesi. 264
Mòdul professional 14: Formació en centres de treball
UF 1: Formació en centres de treball. 416h
Es compagina la formació a l’institut i l’activitat remunerada (contracte treball o beca-salari) en una empresa del sector
Una part dels aprenentatges s’obtenen amb l’activitat a l’empresa